​Hvem er vi

AddOn Consulting leverer unikke løsninger til virksomheder, der ønsker forandring. Tilsammen har vi mere end 30 års erfaring med udvikling af mennesker og kulturer i virksomheder, som ønsker at styrke deres organisation og konkurrenceevne gennem en værdiskabende kultur.


Vi løser opgaver på direktionsniveau, når der er brug for sparring til udvikling af strategier og handlingsplaner for hele eller dele af virksomheden. Vi støtter lederne i at kunne indfri de forventninger, der stilles til dem i et 360 graders perspektiv.


Vores grundholdning er, at ingen virksomhed er stærkere end medarbejderne gør den. Vi sikrer, at medarbejderne styrker virksomhedens konkurrenceevne gennem deres engagement og trivsel.


Vi involverer os, så din virksomhed når sine mål.

Gitte Bøgh

Baggrund fra forsikringsbranchen. Har siden 1995 været ejer af flere sejlskibe brugt til teambuilding og firmaarrangementer. Har blandt andet gennemført en international certificeret coach-uddannelse.

Arbejder primært med coaching og teamudvikling.

Kontakt

Mobiltelefon: 27 84 81 30

Email: gitte@addon-consulting.dk

Dan Krogh Hansen

Baggrund som HR-direktør i større internationale og danske virksomheder. Har tidligere været officer i 15 år og blandt andet gennemført uddannelsen i management ved AAU.

Arbejder primært med mentoring og ledelsesudvikling.

Kontakt

Mobiltelefon: 27 84 81 31

​Email: dan@addon-consulting.dk

Er der noget ​vi kan hjælpe
​din virksomhed med?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ADDON Consulting

Søvej 3

3520 Farum

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 84 81 31

E-mail:​ dan@addon-consulting.dk

CVR: 32246826

facebook​   linkedin

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.